Tjenester

Aarøen Media Concept kan bidra med kompetanse og utstyr til en rekke forskjellige formål. Her er en liste over noen tjenester vi har levert til kundene våre de siste årene. Ta kontakt for ytligere info, referanser og priser.

  • Konsertlyd
    AMC har i over ti år hatt ansvaret for lyden på mange hundre konserter, forestillinger og show, og jobbet med alt fra internasjonale stjerner på på store scener, til den lokale teatergruppa. Vi fokuserer ikke på de store showene, men trives best på de mindre, men desto hyggeligere produksjonene; der teknisk kreativitet, godt samarbeid og kunsterisk forståelse teller mer enn antall tusen watt i høyttalerne. AMC eier noe utstyr selv, men samarbeider også med flere av landets største utleiefirmaer, og kan være behjelpelig med å skaffe utstyret akkurat du trenger til din produksjon – hverken mer eller mindre.
  • Musikkproduksjon
    AMC har levert musikk til TV-vignetter, reklame- og dokumentarfilm. Bruk oss til både komposisjon, arrangering, innspilling, produksjon og miks – eller kun deler av dette. Vi har også en bred kontaktflate mot musikklivet og kan skaffe dyktige musikere innen de fleste sjangre og innspillinger av høy kvalitet.
  • Utleie
    Det meste av AMCs utstyr leies ut, med eller uten tekniker. Vi har mobile opptaksrigger, en god del backline, PA- og studioutstyr.